Annic ten Duis: huis, kinderen, vermogen, bedrijven en meer 

Wanneer u via een zoekmachine zoekt op Annic ten Duis of Annic van Wonderen zal je niet gelijk allerlei mooie verhalen zien. Want in de zomer van 2020 ontmaskerde Tim Hofman haar in het programma: Boos. Sindsdien is er in haar leven veel veranderd. Zo verwijderde ze al haar accounts en is de grote vraag: ‘’waar is Annic ten Duis gebleven en waarom vind je haar ook als Annic van Wonderen?’’ Wij zochten het voor je uit en geven je een inkijkje in haar vermogen. 

Wie is Annic ten Duis 

Annic begon als ondernemer toen ze ongeveer 20 jaar was. Ze startte toen haar eigen styling bureau. Hiermee deed ze de styling na verloop van tijd met een team voor Grazia, Cosmopolitan, Marie Claire en andere tv-programma’s. 

In 2012 begon ze met het bedrijf: ‘’Van Wonderen Publishing & Consultancy’’. Hier adviseerde ze ondernemers en dit deed ze met coaching trajecten en meer. In 2015 startte ze hierbij ook nog een eigen Youtube kanaal, ze haalde zo’n 60.000 views per vlog. Ook starte ze de website: ilovefashionnews.com. Dit is uitgegroeid tot één van de grootste modesites van Nederland. 

Maar ze kwam in het nieuws door haar controversiële website: www.mamaworden.nl. Hier hielp ze ouders die maar moeilijk kinderen konden krijgen. Dit deed ze samen met Linda Reinhart. Door een aflevering van Boos kwam dit echter behoorlijk op z’n kop te staan. Malivide bloedtesten en het systematisch verwijderen van kritische reacties deed haar de das om. 

Kinderen en man van Annic ten Duis 

De reden dat je vaak Annic van Wonderen voorbij ziet komen omdat dit haar meisjesnaam is. In 2017 trouwde ze in het geheim met Robbert ten Duis. Ze wilde hier niet te veel poes pad omheen. Het lukte haar maar niet om zwanger te worden. Uiteindelijk lukt het hun in 2018 om zwanger te raken van haar eerste kindje. Dit was voor haar de reden om in 2020 te beginnen met het helpen van andere vrouwen die ook geen kinderen konden krijgen. 

Vermogen van Annic ten Duis 

Annic verdiende natuurlijk enorm veel met al deze bedrijven. Zo had ze een goedlopend Youtubekanaal, gaf ze overal in Nederland seminars over ondernemen. Maar daarnaast komt ze ook uit een rijk gezin. Hoewel ze zelf aangeeft alles op eigen kracht te hebben gedaan is ze opgegroeid in weelde. Er staat online niks over hoeveel Annic ten Duis precies waard is. Zo heeft ze nog steeds verschillende goedlopende websites, en verkocht ze reeds haar riante woning voor 1,5 miljoen euro. Dus wij schatten haar vermogen toch wel richting de twee tot 3 miljoen euro. 

Het huis van Annic ten Duis 

Wij vertelden eigenlijk net dat haar huis te koop stond voor 1,5 miljoen euro. Dit heeft vooral te maken met het instorten van haar onderneming. Annic ten Duis wil na jaren van spotlights het liefst uit de spotlights stappen en in de anonimiteit verdwijnen. Maar dat ze riant woonde mag duidelijk zijn. Het optrekje aan de Beukenlaan 9 in Huizen is een klassieke woning met veel tuin. Het heeft een mooie oprijlaan en ziet er zeer statig uit.

De uitzending van Boos over Annic ten Duis 

Het mag duidelijk zijn dat Annic er niet om stond te springen om te verschijnen in een aflevering van Boos. Vaak gaat dit gepaard met iets kritisch en dat ze kritiek is een feit. Zo startte ze Mamaworden.nl op. Dit moest een platform worden voor kwetsbare vrouwen die geen kinderen konden krijgen. Deze vrouwen waren vaak ten einde raadt en gingen opzoek naar allerlei alternatieve mogelijkheden. Annic ten Duis vond een gat in de markt en sprong en samen met compagnon dr. Linda Reinhart in. 

Boos kreeg veel vragen van kijkers of er niet eens onderzoek gedaan kon worden naar Mamaworden.nl. Zo kwamen ze erachter dat er tips gegeven warden als slapen bij vollemaan in een donkere kamer en het vermijden van kunstmatig licht. Totaal ongefundeerde tips van onder andere een afgestudeerd arts. Daarnaast kwam er ook medische twijfelachtige bloedtesten van 150 euro per stuk om de hoek kijken. Toen werd het pas echt interessant. 

Bij Boos besloten ze er een uitzending aan te wijden en eens goed met Annic in gesprek te gaan. Maar ze bleek niet voor de camera te willen verschijnen. Annic ten Duis werd ontmaskerd als kwakzalver en verguisd door de media. 

Het einde van Annic ten Duis als ondernemer 

Het klinkt misschien wat hard, maar dit was het einde voor Annic ten Duis. Een bekende vrouw die dagelijks in het nieuws kwam was nu ineens niet meer relevant. Haar ondernemingen werden niet meer serieus genomen en alles moest in de ban. Zo verwijderde ze al haar vlogs online, en ook haar grote Instagram account. Daarnaast werd ook niemand meer toegalaten in het leven van Annic. Ze was van de aardbodem verdwenen. 

Waar is Annic ten Duis nu? 

De vraag: ‘’waar is Annic ten Duis nu?’’ is een hele goed vraag. Zo weet eigenlijk niemand waar ze is gebleven, want nadat ze flink in de publiciteit is gestapt de afgelopen 15 jaar wilde ze er nu liever niets meer mee van doen hebben. Dus het laatste dat wij weten is dat ze haar huis aan de Beukenlaan 9 te koop heeft gezet. Vanaf daar ontbreekt elk spoor van Annic. Wanneer je zoekt op Annic ten Duis kan je haar nog wel als spreker boeken, maar de vraag is toch wel of ze op zal dagen… 

Van succesvol onderneemster tot onderduiker

We zochten naar een goede titel om dit stuk af te sluiten. Omdat niemand met haar in contact kan komen noemen we het voor het gemak maar onderduiken. Maar dat ze succesvol ondernemer is geweest mag duidelijk zijn. Zo bleken haar businesses goud waard. Ze wist steeds weer een gat te vinden en sprong daarin. Ook vond ze het niet eng om voor de camera te staan en de publiciteit op te zoeken. Het is voor haar heel erg jammer dat ze een flinke misstap is begaan door in zee te gaan met malivide praktijken. Wat denk jij, zou ze het allemaal over hebben gedaan?