organiseren 50e verjaardag

5 tips voor het organiseren van een 50e verjaardag!

Een 50e verjaardag is heel erg bijzonder! Dit is dan ook een goede reden om eens een goed feestje te vieren. Wat heb je naast leuke feestversiering eigenlijk nog meer nodig als je zo’n speciale verjaardag gaat organiseren?

Tip 1. Plan de datum

Plan de datum van het feestje op een goede dag zodat zoveel mogelijk mensen beschikbaar zijn en zo min mogelijk mensen allemaal andere plannen moeten cancelen. Kijk ook goed op de kalender of de datum niet samenvalt met andere belangrijke dagen.

Tip 2. Nodig mensen uit

Tegenwoordig is het zo makkelijk om iedereen uit te nodigen. Met een appje via de telefoon heb je zo iedereen bereikt. Zorg er wel voor dat je ook zeker weet wie er komt of niet. Laat mensen dus bevestigen of ze wel of niet naar het feestje komen.

Wil je wat meer speciaals doen? Dan kun je ze ook een fysieke uitnodiging sturen door langs te gaan of een kaartje te sturen.

Tip 3. Thema & versiering

Voor dit bijzondere feest is het leuk om een speciaal thema te bedenken en hier de feestversiering ook op aan te passen. Ga je voor een boekenthema, junglefeest of Harry Potter thema? Het kan allemaal. Het leukste is om iets te kiezen waar die persoon helemaal fan van is. Op FopEnFeestwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment feestversiering.

Tip 4. Taart

Niet onbelangrijk: de taart! Je kunt voor één grote taart gaan of voor een aantal verschillende smaken in kleinere varianten kiezen. Zorg er in ieder geval voor dat je genoeg taart hebt gepland voor het aantal gasten dat er komt zodat iedereen van de taart kan genieten.

Tip 5. Muziek

Ook het uitzoeken van muziek kan al van tevoren gedaan worden. Het is handig om een Playlist te maken zodat je tijdens het feestje niet gestrest hoeft te raken over de muziek.

Extra tip: Cadeautjes

Vergeet de cadeautjes niet! Bij een verjaardag hoort een cadeautje. Omdat het een 50e verjaardag is, zou het ook leuk zijn als hier een bijzonder cadeautje bij kwam kijken.

Zoals je maar ziet, feestversiering is dus niet het enige belangrijk van het feestje. Er zijn veel dingen belangrijk als je een succesvol en leuk feest wilt organiseren. Veel plezier!

De redactie van Vrouw & Passie plaatst regelmatig informatieve artikelen over verschillende thema's. De thema's lopen uiteen van werk en gezondheid tot aan ondernemende vrouwen. We stellen onze artikelen met zorg samen en hopen onze bezoekers te inspireren.