Als je wilt doen wat je écht wilt, dan zijn er twee dingen belangrijk:

  1. Je moet weten wat ‘doen wat je écht wilt’ dan precies is.
  2. Zodra je dat helder hebt moet je het 'gewoon gaan doen' en dagelijks (kleine) stapjes in de richting van jouw concrete doel zetten.

Daar helpt de Vrouw&Passie Planner je bij. Zonder deze helderheid en concrete stappen loop je rondjes als een kip zonder kop. En over het algemeen komen die niet echt lekker vooruit. :)

Neem je toekomst in eigen hand.

Werkbladen

Deze planner zit vol met prachtig opgemaakte, inspirerende werkbladen waarmee je je dagen en maanden plant. Je wordt je bewust waar je dankbaar voor bent, wat er te vieren valt, wat je buiten je comfortzone doet, wat jouw waarom is, wat de spelregels van jouw leven zijn en nog veel meer.

Download de planner gratis en ga doen wat je écht wilt!

Waar wacht je nog op? Vul hieronder je voornaam en je e-mailadres in en ontvang de planner direct. Print de werkbladen uit en start met je planning! :)

Gratis in jouw mailbox

De Vrouw&Passie Planner is helemaal gratis te downloaden, omdat wij jou graag een handje helpen om jouw verlangens te realiseren. Het enige wat je hoeft te doen is je voornaam en je e-mailadres invullen, dan kun je de Planner meteen downloaden.

Tevens ontvang je iedere maandagochtend de mailing van Vrouw&Passie met de nieuwste artikelen van onze auteurs die je helpen om te doen wat je écht wilt.

Vertel het verder