Wil jij geleid gaan doen waarvoor je hier bent zonder je nog langer tegen te laten houden door niet weten hoe, geen energie, je angsten te moeten overwinnen of door nóg harder te gaan werken?

Ben jij er klaar voor om meester te worden over jouw energie?

Om op Aarde de shift te maken hebben we mensen nodig die de weg plaveien voor 'de massa’.

Deze pioniers voelen dat zij een rol te spelen hebben.

Het is nu belangrijker dan ooit te voren dat je op gaat staan en hier gehoor aan geeft op de manier waar jij gelukkig van wordt.

Niet alleen voor de wereld, maar vooral voor jezelf: je voelt dat je op het randje van iets groots staat maar het lijkt maar alsof je er niet komt, alsof je niet door een onzichtbare barrière heen komt.

Als pionier weet je dat je hier met een reden bent en wil je niets liever dan dat iedere dag ook daadwerkelijk doen. Maar in de praktijk blijkt dat je steeds afgeleid wordt.

Je loopt er tegenaan dat de meeste mensen je niet begrijpen en dat raakt de collectieve wond van afwijzing, dus trek je je terug. Je voelt dat de oude manier van ondernemen of jezelf laten zien, niet meer werkt voor voor jou, dus blijf je liever onzichtbaar. Alles beter dan doen wat niet goed voelt. Geleid gaan doen waarvoor je hier bent is zo nieuw, dat het je niet in je eentje lukt.

Bovenstaande was mijn verhaal...

Ik wist als tiener al dat ik iets wilde toevoegen aan de wereld en dat ik alleen maar kon doen wat voor mij de bedoeling was.

Toen ik het eenmaal (afgestemd) gevonden had, deed ik het maar een klein beetje, wat tot grote frustratie in mijzelf leidde: ik wilde het écht en ik wilde meer en beter!

Ik heb geleerd en doorgekregen hoe je als pionier hier je meesterschap op aarde kunt leven. Ik kan zien wie jij werkelijk bent en ik kom naast je staan en help je om het daadwerkelijk te gaan doen.

Jij gelooft in 'een betere wereld'.
Jij weet dat je iets waardevols toe te voegen hebt.
Jij bent bereid om de verandering te zijn.

Maar hoe kun je de wereld veranderen en jouw waarde toevoegen als je steeds geremd wordt door allerlei gedoe in jezelf? Vervelende vraag, maar het is wel de realiteit.

Ik daag je uit om alles wat je tegenkomt met mij te delen in de Community zodat ik afgestemd op je vraag kan reageren en je dus nooit ergens in vast loopt.

Herken jij dit?

Je hebt een hekel aan de 'regels' die je moet volgen om succesvol te zijn.

Je houdt je in omdat anderen niet zo goed begrijpen waar je het over hebt.

Je probeert van alles en geeft jezelf een schop onder de kont om maar door te gaan.

Je bent nog op zoek naar dat ene 'ding' waardoor het nu wel gaat lukken.

Je voelt je onbegrepen en ongehoord, alsof je van een andere planeet komt.

Je hebt nog niet de financiële rust waar je naar verlangt.

Begin nu met De weg naar Meesterschap

Stel je voor dat je glashelder voelt waarvoor jij hier bent en je in staat bent om iedere dag de liefde door je heen te laten stromen door actie te nemen.

Stel je voor dat je precies weet wat je moet doen als je weer in het gedoe in jezelf terecht komt (ik durf niet, ik weet niet hoe, het lijkt alsof ik vast zit).

Stel je voor dat je nooit meer jezelf hoeft af te katten dat je er nog steeds niet bent, dat je jezelf klein houdt en dat je droom nooit werkelijkheid wordt.

Stel je voor dat het schoon en rustig in jou wordt en dat je de kracht vindt om een liefdevolle weg naar Meesterschap te lopen.

Hoe ik helder kreeg waarvoor ik hier ben

Ik ben Josje Feller en ik heb honderden vrouwen geholpen om te zien wie ze werkelijk zijn en waarvoor ze hier zijn.

Het doet mij pijn om te zien dat de pioniers die hier zijn om vanuit zichzelf verandering in de wereld te brengen, niet durven of niet doen. Of energetisch tegengehouden worden.

Toen ik jaren geleden helder kreeg waarvoor ik hier was, ging ik zó op in het afstemmen dat ik overspoeld werd door wat ik voelde en wat er door kwam.

Ik was altijd druk met van alles, maar niet met de dingen die ik écht wilde. Ik durfde me niet echt uit te spreken, was bang om niet begrepen te worden en ging er niet écht voor omdat ik verwachtte dat het toch niet zou lukken.

Op het moment dat ik zo vast liep in mijzelf, deed ik een regressie sessie waardoor mijn kanaal met boven weer open ging. Sindsdien krijg ik door hoe je als pionier je meesterschap op aarde leeft én leef ik het iedere dag.

De vrouwen die ik help, ervaren elke dag hoe het is om te doen wat ze het liefste willen vanuit het hogere deel van henzelf en zij behouden die kracht omdat ze deze eigen hebben gemaakt. Ze zijn meester over hun energie.

Ik heb zelf mijn pioniersrol gepakt, met vallen en opstaan. Voor mij gaat deze tijd over het samen laten gaan van boven en beneden, zichtbaar en onzichtbaar, maar vooral: voelen en doen!

We kijken naar wat er achter je ligt en naar dat wat je niet kunt zien, en vanuit daar gaan we vooral aan de slag om te creëren wat jij wilt. Als je bereid bent om te kijken naar wat er in jezelf onbewust speelt én in actie wil komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bouwen op een prachtige fundering.

Het 'geheim' achter doen wat je écht wil doen is het niet meer alleen doen en het rustig en schoon in jezelf maken zodat je nooit meer afhankelijk bent van inspiratie of motivatie om het daadwerkelijk te doen.

Het is tijd om je over te geven en je liefde niet langer bij je te houden, maar de wereld in te laten gaan.

Hoe je dit doet, leer ik je graag in
De weg naar Meesterschap.

Door jouw deelname maak je een commitment aan jezelf om op jouw unieke plek te gaan staan en daarmee jouw dromen als leidraad te nemen om te doen wat je écht wilt. Voldoening, passie, dingen in beweging brengen...

Ik kom naast je staan in de energie en ik hou je 'vast' zodat je de veiligheid en liefde in jezelf gaat vinden om geleid te gaan doen waarvoor je hier bent.

Ik help je er continue aan herinneren wie je bent, wat je hier wil doen en waarom je dat wil. Ik zie wie jij werkelijk bent en geef je het vertrouwen wat je nu nog vaak mist. Ik help je om te delen en te verbinden in mijn Facebook Community.

Ik daag je uit om alles wat je tegenkomt met mij te delen in de Community zodat ik afgestemd op je vraag kan reageren en je dus nooit ergens in vast loopt.

Begin nu met De weg naar Meesterschap

Herken jij dit?

 • Jij leeft jouw waarom al deels, maar financieel, qua impact of qua voldoening nog niet voldoende wat jou betreft.
 • Jij weet wat je wilt (natuurlijk kan dat nog scherper en verandert dat weleens).
 • Jij voelt dat je nog veel meer mensen mag bereiken.
 • Jij wilt creëren vanuit jouw ZIJN in plaats vanuit DOEN.
 • Jij voelt dat het nu het moment is.
 • Jij bent er wel klaar mee dat je dromen waarmaken niet echt lukt, want je weet dat je ze niet voor niets hebt.

Wat krijg je als je meedoet aan De weg naar Meesterschap?

 1. Mijn kennis, tools, mijn vertrouwen en mij naast je om de dualiteit te overstijgen met 4 modules en 12 afstemoefeningen (meer dan 10 uur aan audio/videomateriaal).
 2. Ik leer je hoe je met jezelf sessies doet zoals ik die met mijn klanten in het bos doe.

Je krijgt DIRECT toegang tot module 1. De rest van de modules worden per week aan je vrijgegeven.

Een module bestaat uit:
Audio opnames: zodat je mind het werkelijk begrijpt en er ook iets mee kan.
Afstemoefeningen: om het innerlijke werk te doen om je aardse ik klaar te maken voor jouw rol. Ze ondersteunen de communicatie met jeZelf.

Week 1: Jouw waarom in ieder moment écht leven

Wat je mag herinneren over pionier zijn op aarde in de shift | Ceromonie om jouw commitment te maken | Helderheid over jouw unieke pad | Tijdlijn maken om je ankers te zien | Terug naar het euforische moment waarin jij gekozen hebt voor jouw rol | Wat is jouw gave?

Week 2: Systemen afbreken

Van belemmering naar kracht | Doorzie je ego | De strijd met het praktische opgeven | Ritueel afscheid nemen van de oude werkelijkheid | De brug naar de nieuwe wereld overgaan | Het leven op aarde écht begrijpen.

Week 3: Omzetten wat je voelt/hoe je het leven ervaart

Begeleide reis om het nieuwe voelen eigen te maken | Jouw nieuwe werkelijkheid creëren | Het systeem doorbreken | Jouw kracht terugnemen | Afgestemd gaan doen waarvoor je hier bent.

Week 4: Je laten leiden en doen vanuit Zijn

Jouw unieke opdracht, geleid uitvoeren | De geldshift maken | Staan voor waar je in gelooft | Het gedoe met je partner/dierbaren omzetten.

Facebook Community

Gedurende de 4 weken van het programma heb je toegang tot de Facebook Community waarin je deelt wat er in je leeft en ik reageer afgestemd op je vragen zodat je nooit vast komt te zitten.

Goed om te weten:

 • Je gaat ervaren dat alle antwoorden op al je vragen al in jou zitten en ik leer je de weg er naartoe.
 • Download de audio opnames en afstemoefeningen op je telefoon zodat je deze nieuwe kennis en hogere energie kunt luisteren in de auto, op de bank, tijdens het koken of in bed.
 • Het is een online programma, maar je zult mij continue als aanwezig ervaren en ik hou je graag vast om de kennis en energie je eigen te maken.

Aan het einde van het programma:

 • Weet je in ieder moment precies wat je 'moet' doen om het leven te leven wat jij wilt.
 • Transformeer je in ieder moment het gedoe in jezelf om weer in beweging te komen.
 • Heb je de controle losgelaten en laat je je leiden.
 • Ervaar je dat je het nooit meer alleen hoeft te doen.
 • Heb je de kracht en het lef om jouw unieke pad te lopen en jouw eigen werkelijkheid te creëren.

Jij kunt vandaag beginnen met De weg naar Meesterschap voor een eenmalige betaling van € 597,- of een deelbetaling van € 235,-

De weg naar Meesterschap 3 termijnen

235

 • 4 Modules De weg naar Meesterschap (€997)
 • 4 weken toegang tot exclusieve Facebook community (€97 p/mnd)

De weg naar Meesterschap 1 termijn

597

 • 4 Modules De weg naar Meesterschap (€997)
 • 4 weken toegang tot exclusieve Facebook community (€97 p/mnd)

De weg naar Meesterschap VIP slechts 5 plekken beschikbaar

1.797

 • 4 Modules De weg naar Meesterschap (€997)
 • 3 maanden toegang tot exclusieve Facebook community (€97 p/mnd)
 • 1x 1-op-1 sessie van 1,5 uur in het bos in Rotterdam (€300)
 • 2x individuele Skype coaching van 20 min.(€250)
 • Gedrukt werkboek Mastering your Energy & Mission(€29)
 • Live training Mastering your Energy & Mission op 19 december a.s.(€249)
 • 2x afstem/focus/doorgeef webinar waar ik boodschappen voor je doorgeef (max 10 deelnemers) (€349)
 • Toegang tot mijn online audio bibliotheek (waarde content €2000)

Veel gestelde vragen

Wat als ik tussendoor op vakantie ben of even wat minder tijd heb?
Geen probleem, je doet het programma in je eigen tempo.

Hoeveel tijd kost De weg naar Meesterschap?
Mijn idee is dat het je juist tijd gaat opleveren die je niet meer besteed aan gedoe, twijfel en angst. Er zit meer dan 10 uur aan video- en audiomateriaal in het programma en sommige afstemmingen zul je misschien wel 5 keer doen terwijl je aan het koken bent, in bad ligt of voordat je gaat slapen.

Hoelang houd ik toegang tot het programma?
Je hebt na deze 4 weken onbeperkt toegang tot het programma. Je kunt de audio opnames downloaden zodat je ze altijd behoudt.

Ik ben niet zo van Facebook, is dat een probleem?
Ik zou je aanraden om dan bijvoorbeeld maximaal 2 keer per week 5 minuten in de groep te komen en iets te delen, mee te lezen of wat te vragen. Je vindt hier gelijkgestemden uit het lichtnetwerk en hoewel ik weet dat Facebook erg verslavend kan zijn, is het wel een gave manier om vragen te stellen en te verbinden, maar maak je doel helder voor jezelf en stel een limiet in.

Gaat dit mij écht helpen om mijn meesterschap te leven?
Ik heb al honderden vrouwen geholpen en zij zijn echt gaan staan en leven nu hoe ik ook leef. Dus het bewijs dat het werkt is er maar wat ik een belangrijkere vraag vind is: Wil jij het echt? Ben je bereid om je aan jouw meesterschap te committen? Weet je dat je niet meer anders kan?

Ik werk liever offline dan online, wat dan?
Er is een heleboel wat je het beste thuis of al wandelend in het bos kunt luisteren op het moment dat het jou uitkomt. Als ik dat in trainingsdagen zou doen, dan zou het teveel op een dag worden en als je er dan één mist, dan heb je geen toegang tot die informatie. Daarom heb ik gekozen voor een online training met veel persoonlijk contact in de Facebookgroep en via het webinar.

Begin nu met De weg naar Meesterschap

Volg Vrouw&Passie