Lid worden van Vrouw&Passie

Deel jouw kennis, ervaring en wijsheid met tienduizenden vrouwen om hen op jouw unieke manier te inspireren en helpen om te doen wat ze écht willen doen.


Word onderdeel van een waardevol netwerk van gelijkgestemde ondernemers en/of maak gebruik van ons inspirerende platform om nog véél meer vrouwen te bereiken.

Scroll voor meer informatie

Jij bent nodig!

Hoeveel vrouwen doen wat ze écht willen, denk jij? Hoeveel vrouwen maken hun dromen waar en leveren daarmee een waanzinnige bijdrage aan de wereld? Nog veel te weinig. En daarom hebben we jou en jouw werk nodig! Het is ons doel om onze lezeressen te inspireren en de weg naar jou als expert vrij te maken, zodat zij weten wie ze moeten hebben voor hun uitdaging.

Zorg dat je zichtbaar bent

Dat jij supergoed bent in je werk en dat mensen écht bij jou moeten zijn is een feit. Het wil alleen nog niet zeggen dat je zichtbaar bent voor de mensen die jou en jouw werk nodig hebben. Dat betekent dat ze jou nu nog niet kunnen vinden en dat jij hun niet kunt helpen! Wij willen daar verandering in brengen.

Is het jouw doel om meer klanten te helpen?


Ben je eraan toe om zichtbaar te zijn voor een groter publiek?


Ervaar je dat je met jouw werk bij kunt dragen aan leuker en beter maken van het leven van bewuste en ambitieuze vrouwen?


Wil jij je verbinden aan een netwerk van gelijkgestemden: experts die vrouwen vanuit hun visie/gave willen helpen om te doen waar ze zo blij van worden?


Dan helpen wij jou graag om nog veel meer mensen te bereiken! Lees snel verder hoe je dit kunt doen.

Wij zijn Changy Media

Changy Media geeft ondernemers die 'mooie dingen doen' om zichtbaar te worden omdat wij geloven dat hun werk van onschatbare waarde is.

'Mooie dingen doen'? Dat gaat van dromen waarmaken tot ondernemen, van geld verdienen tot doen wat je echt wilt.

Groter bereik

Je plaatst zelf je artikelen waardoor je met jouw boodschap veel meer mensen bereikt dan jouw huidige netwerk. Dit leidt tot meer (waardevol) verkeer naar jouw website en social media, bekendheid en potentiële klanten.


Waardevol netwerk

De leden van Vrouw&Passie verbinden zich in een online (Facebook) en offline (de Meetup's) community. We helpen elkaar om te groeien door vragen te stellen en te delen. We creëren een ambassadeurschap, doordat we elkaar en elkaars werk goed leren kennen. Hierdoor ontstaat veel kruisbestuiving en het doorverwijzen van mensen naar elkaar.


Jouw boodschap helder

Je bent expert, (nog) geen auteur. Artikelen schrijven is een waardevolle manier om veel mensen te bereiken. We helpen jou om jouw boodschap en de daarbij passende artikelen helder te krijgen. Van pakkende titels tot concrete tips.


Schrijfwebinars

Komt 'schrijven' ook altijd onderaan op jouw to do lijstje te staan? Of heb je geen idee waar of hoe te beginnen of waarover je kunt schrijven? De gezamenlijke online Schrijfwebinars ondervangen dit door af te stemmen op jouw doel/verlangen, met tips en directe feedback. Je hoeft het niet alleen te doen!


De eindredactie

De professionele dames van de eindredactie lezen je artikel altijd na voordat deze online gaat. Missen we iets, snappen we iets niet of hebben we nog een tip, dan laten we het je weten.


Auteursplanner

Stap voor stap helderheid in jouw zichtbaarheidsdoel met een concreet actieplan welk artikel je waarover en wanneer schrijft.


Artikelen inzenden

Via de website kun je op eenvoudige wijze zelf je artikelen inzenden ter beoordeling. Na goedkeuring wordt je artikel ingepland.

Activiteit promoten

Geef je een workshop, lanceer je een product of organiseer je een event? Je hebt de mogelijkheid om dit onder je artikel te promoten.

Profiel aanmaken

Maak je eigen profielpagina aan met een tekst over jou, je foto, een interview en links naar je website en social media. Handig voor je score op Google!

Meetups

Een aantal keer per jaar organiseert Vrouw&Passie speciaal voor jou als auteur Meetups waar je andere auteurs kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.


Online omgeving

Zodra je aanmelding is voltooid, ontvang je van ons logingegevens waarmee je toegang krijgt tot de online omgeving voor auteurs.

Eenvoudig in gebruik

Wij hebben de website met liefde gemaakt en het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Als je kunt schrijven, kun je ook artikelen inzenden.

Helpcentrum

In het uitgebreide Helpcentrum vind je handige informatie en handleidingen zodat je snel aan de slag kunt.

Support

Als je ergens niet uit komt of vragen hebt, staat ons supportteam dagelijks voor je klaar om je te helpen en met je mee te denken.


Het proces van schrijven tot publiceren

Reacties van onze leden

Lees wat het lidmaatschap bij Vrouw&Passie andere leden heeft gebracht.


"Er zijn voor mij 2 dingen waardevol aan Vrouw&Passie. 1. Het enorme bereik van je artikelen (waarin je je expertise deelt en je diensten aanbiedt) en daardoor je visvijver dus gigantisch kunt vergroten. 2. De veilige, fijne, besloten Facebookgroep met Meetups, mooie ontmoetingen en verbindingen met inspirerende, te gekke collega-ondernemers die overigens ook weer potentiële klanten zijn. Waar totaal geen concurrentie heerst, iedereen alles gunt, co-creaties uit ontstaan, je horizon verbreedt, je netwerk vergroot, je praktische vragen kunt stellen, om hulp kunt vragen, enz... Nooit heb ik de drang gevoeld om me aan te sluiten bij business groepen, ondernemersverenigingen e.d., want ik heb Vrouw&Passie! Daar kan ik gewoon mezelf zijn en hoef ik me niet commerciëler, intelligenter of bekwamer voor te doen. Bij Vrouw&Passie heeft niemand een masker op."

Marije van den Bovenkamp, Schrijfzin

"Ik was op zoek naar een goed werkend vrouwennetwerk waar de combinatie hart en hoofd, het gevoel en de ratio samenvielen. Waar ondernemende vrouwen elkaar ondersteunen om samen verder te komen. Waar collegialiteit boven concurrentie uitstijgt. Bij Vrouw&Passie vond ik meer dan dit. Ik vond de juiste ondersteuning op de juiste momenten. Het is een ondernemend Sisterhood geworden waar we elkaar zowel vriendschappelijk, professioneel als zakelijk ondersteunen. Josje is voor mij persoonlijk mijn beste ambassadeur geworden omdat ze zich kwetsbaar opstelde en zich door mij liet ondersteunen op momenten waarop zij dat zelf nodig had. Op mijn beurt laat ik mij helpen door een marketeer uit deze bijzondere club omdat ik meer succes wilde in mijn bedrijf. Het is heel fijn om samen kwetsbaar te durven zijn en daardoor samen krachtiger te worden. Of het allemaal gratis moet? Nee, we respecteren elkaars waarde in het zakendoen. Ik ben blij dat Changy Media dit mogelijk maakt. De wereld heeft dit hard nodig."

Jane Haridat, MahilasPowers

"Ik sloot me aan bij Vrouw&Passie om een groter bereik te krijgen en een nieuwe doelgroep aan te spreken. Wat ik kreeg was veel meer. Voorheen bouwde ik alleen aan mijn business, en dat voelde soms eenzaam. Hier heb ik een groep vrouwen gevonden die net als ik ondernemer zijn, hobbels nemen, succes hebben en tegenvallers incasseren. In de besloten Facebookgroep en tijdens de Meetups waar we elkaar live ontmoeten, delen we al deze elementen. Ik voel me gezien en begrepen. Ik kan actief zijn in de groep of me terugtrekken, het is allemaal oké. Ik heb het gevoel dat we een nieuwe manier van ondernemen in de wereld zetten, waarbij het draait om verbinding, vertrouwen, openheid, kracht en kwetsbaarheid. Josje en Anthony faciliteren Vrouw&Passie op een hele zuivere manier. Dit platform heeft mij persoonlijk en mijn business op vele manieren vooruit geholpen."

Judith Verschuren, yourstylingcoach.nl

"Ik ben ooit lid geworden van Vrouw&Passie omdat de missie van Josje me enorm aansprak. En dat doet het nog steeds. :) Ik zocht een netwerk van ondernemende vrouwen. Vrouwen die de wereld beter en mooier willen maken. En wat vond ik? Ik vond veel meer. Want het is niet alleen het bereik wat je krijgt via je artikelen. Je krijgt er een hele groep vrouwen bij. We hebben een gesloten Facebookgroep waar lief en leed delen. Van zakelijk tot persoonlijk. En dat is zo krachtig. Voor mij voelt Vrouw&Passie als een warm bad. Ik voel me er thuis en gezien. Het is zo belangrijk om je te omringen met mensen die jou begrijpen. Dat brengt je en daarmee ook jouw bedrijf nog meer in een stroomversnelling. "

Nicolette Scholtens, Hogepony

Een vast bedrag per maand

Je kunt kiezen uit het Basispakket voor het lidmaatschap (de Community en de Meetups) en het Pluspakket waarmee je het pakket uitbreidt naar het schrijven van artikelen. Als je het pakket later wilt downgraden, blijven je geschreven artikelen gewoon op de website staan, dus je behoudt je bereik.

Ben jij klaar om jouw boodschap
met de wereld te delen?

Kies een pakket en meld je aan!

Vrouw&Passie Connect Basis

39 Per maand.
  • Toegang tot de geheime Facebookgroep 'Vrouw&Passie Connect'
  • Toegang tot de offline Meetup's

Aanmelden

Vrouw&Passie Connect Plus

59 Per maand.
  • Toegang tot de geheime Facebookgroep 'Vrouw&Passie Connect'
  • Toegang tot de offline Meetup's
  • Volledige toegang tot het dashboard waar je artikelen kunt publiceren
  • Volg onze Schrijfwebinars en kom in een schrijfflow
  • Maak een profiel aan en wordt vermeld als auteur op de website

Aanmelden


Veel gestelde vragen


Voor wie is het lidmaatschap?

Het lidmaatschap bij Vrouw&Passie is bedoeld voor ondernemers die hun boodschap en bedrijf bij een groter publiek onder de aandacht willen brengen. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de wereld.

Wat is Vrouw&Passie Connect precies?

Na aanmelding word je toegevoegd aan de (geheime) Facebookgroep. Hier helpen ondernemers elkaar met vragen over hun bedrijf én persoonlijke dingen. Het gaat bij ons niet alleen om de buitenkant, maar ook om jouw binnenkant! Je hebt hiervoor uiteraard een Facebookaccount nodig.

Is het niet vreemd om voor het plaatsen van teksten te betalen?

Nee, wij zijn niet zomaar een platform. Wij helpen je om te groeien, denken met je mee over welke artikelen je schrijft, hoe je ze schrijft en waarom en helpen je om jouw waarom te leven. Daarnaast bieden we je een waardevol netwerk en netwerkactiviteiten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen van jou en je werk afweten.

Zit er een limiet op het inzenden van artikelen?

Je kunt zoveel artikelen insturen als je wilt tijdens je auteurschap, maar we plannen er maximaal 1 per week in. Je artikel wordt doorgaans binnen 2 weken gepubliceerd, maar als je meer artikelen inzendt, plannen we dit vooruit.

Wat gebeurt er met mijn artikelen als mijn lidmaatschap voorbij is?

De artikelen blijven altijd op de website staan. Je blijft dus altijd zichtbaar als auteur. Je hebt na afloop alleen geen toegang meer tot de website dus je kunt uiteraard geen nieuwe artikelen meer inzenden.

Ik ben geen ervaren schrijver, is dat een probleem?

Nee, wij stellen ons platform beschikbaar voor ondernemers met een missie. Wij denken met je mee over de inhoud van je artikelen en geven feedback waar nodig.

Is het lidmaatschap alleen voor ondernemers?

In principe richten wij ons op ondernemers zodat zij zich bezig kunnen houden met hun werk en wij kunnen bijdragen aan de zichtbaarheid.

Ik ben niet technisch. Kan ik dit wel?

Wij hebben de website met liefde gemaakt en het zo eenvoudig mogelijk gehouden. Als je kunt schrijven, kun je ook artikelen inzenden. Bovendien staat ons supportteam dagelijks voor je klaar.

Wie is er verantwoordelijk voor de tekst?

Wij verwachten van onze auteurs dat ze foutloze artikelen kunnen schrijven. Het is de bedoeling dat je zelf je artikel redigeert en dus foutloos indient. Wel hebben wij een eindredactie die altijd een laatste controle uitvoert en graag met je meedenkt.Volg Vrouw&Passie