Laat je oordelen op zichtbaarheid los en geef je energie vrij baan!

Laat je oordelen op zichtbaarheid los en geef je energie vrij baan!
Ondernemen

Kun je zichtbaarheid zien als onderdeel van jouw spirituele groei? Van jezelf vrij voelen? Dat je gewoon gezien mag worden en dat je ertoe doet?

  • Mag jij je energie voluit laten stromen?
  • Zit er een schuldgevoel op zichtbaar zijn?
  • Staat je perfectionisme je in de weg?

Laat je schuldgevoel over zichtbaar worden los en geef je energie vrij baan.

Spirituele groei als ondernemer

Kun je zichtbaarheid zien als onderdeel van jouw spirituele groei? Van jezelf vrij voelen? Dat je gewoon gezien mag worden en er mag zijn?

Ik heb die stap zelf gezet. Al voelt het voor mij soms ook eng, want ik kom uit een bescheiden nest waar je je kop niet boven het maaiveld uitstak. Ik weet nog dat ik na de geboorte van mijn eerste zoon tegen mijn moeder zei dat ik hem zo lief en mooi vond. Ik kreeg direct te horen dat ik niet met mijn eigen veren mocht pronken, dat dat niet hoorde. We moesten thuis altijd bescheiden zijn.
Maar wil ik dat? Wil ik mij inhouden terwijl ik weet hoe het voelt om het leven voluit te leven en mezelf te mogen zijn. Om mijzelf elke dag te trakteren op een goede latte? Om zonder schaamte te investeren in mooie kleding? Om te publiceren op social media en een eigen nieuwsbrief te hebben? Om samen met video expert Noortje Janmaat een challenge op te zetten waardoor nu prachtige, bewuste ondernemers beginnen met vloggen?

Ruimte door jezelf te zijn

Doordat ik steeds meer mezelf durf te zijn, komt er ruimte. Ik ervaar een flow in mijn contact met mensen, er komen coole mensen en samenwerkingspartners op mijn pad, ik neem weer de tijd om gave boeken te lezen en mijn werkdagen met een wandeling te starten. Ik weet wat mij voedt en anderen inspireert. Ik ben nu net gestart met een groepje pioniers voor mijn online InspiratieTraining: Jij als Inspiratiebron. Dat kan ik alleen maar doen door zelf inspiratie door mij heen te laten stromen en daar uiting aan te durven geven.

Het is een lifestyle geworden om te delen wat ik heb geleerd en meemaak. Ik publiceer mijn levensverhalen en interview inspirerende ondernemers, reageer op social media posts van anderen, ben ambassadeur in een netwerkgroep. Zo ben ik steeds zichtbaarder geworden voor de buitenwereld. Concullega’s schrijven zich in voor mijn lijst, volgen mij als expert.

Laat blokkades los

Er zullen ook mensen zijn die het irritant vinden. Die mijn zichtbaarheid storend vinden. Juist zij zullen nog blokkades kunnen loslaten om zelf meer te stralen. Wat je het meest triggert, heeft nog het meest voor je in petto. Toch?

Wat heb jij nodig?

Ik heb geleerd om mijn belemmerende gedachten los te laten. Om die om te zetten in meer energie, vrijheid, liefde, overvloed en ruimte in mijn leven en om meer uiting te geven aan wie ik ben. Wat heb jij nodig om je ruimte meer in te nemen? Om je bereik te vergroten met jouw mooie gave/boodschap/talent? Om te verschijnen in al je hoedanigheden?

  • Zodat je liefde gaat ontvangen?
  • Bijzondere mensen op je pad aantrekt?
  • Zodat je geld in overvloed ontvangt?
  • Zodat je je vitaal voelt?
  • Zodat je de opdrachten aantrekt die je blij maken?

Het is ok om gezien te worden.

Kies voor het licht. Wees een bloem die volledig tot bloei komt.

Je mag jezelf zijn. Echt. Laat je oordeel los. Je hoeft er alleen maar voor de kiezen. Kun je jezelf ontvangen? Voel eens hoeveel ruimte dat geeft. Ga lekker bloggen, artikelen schrijven, vloggen, flyeren, spreken op events… Let it flow!

Laat mij vooral weten of het resoneert, of er verdiepende vragen zijn of wat er dan ook in jou leeft.

Op jouw branding!


Geschreven door: Brenda Serrée


Foto: bron


Deel dit artikel

Volg Vrouw&Passie