Jij kunt zélf een situatie in je gezin veranderen

Jij kunt zélf een situatie in je gezin veranderen
Bewust leven

Het leven zit vol met levenslessen, ervaringen, fijne momenten, moeilijke momenten, geluk, liefde en ook pijn. Wanneer het ons even overspoelt, hebben we soms de neiging om te wijzen naar anderen of verlangen we dat de ander het oplost.

Wat jij ergens diep van binnen ook wel weet, is dat de oplossing bij jezelf ligt. Daarbij ligt de oplossing ook nooit op het niveau waarop het ontstaat, maar op een diepere laag. Ik neem je graag mee in deze manier van kijken, want deze manier maakt dat jij weer in balans komt, in je eigen kracht.

Dit artikel gaat over jou als moeder, op het moment dat je met je gezin aan tafel zit en jij na een dag hard werken bij wilt komen, even gezellig samen wilt zijn, maar meteen hoort ‘Bah, dat lust ik niet’ of dat je kinderen direct ruzie hebben. De ruzie aan tafel ontstaat doordat je zelf vooraf een druk opbouwt en door hoe jij reageert op je kinderen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan om maar rustig te blijven als het steeds mis gaat aan tafel, maar wat kun je dan wel doen? In dit artikel krijg je tips en inzichten over wat jij kunt doen om het weer gezellig te krijgen aan tafel. Aan de hand van een paar vragen ontdek je je eigen overtuiging en dus ook je eigen oplossing.

Herken jij dit en wil je weten hoe jij het weer gezellig kunt krijgen aan tafel? Lees dit artikel op Jack & Juul, het zusje van Vrouw&Passie.Foto: robert de bock


Deel dit artikel

Volg Vrouw&Passie